Druskininkai Naujienos Pamatyk!

Druskininkų „Snow Arena“ laukia lankytojų

0,00 (0)
Turite būti prisijungę, jei norite įvertinti.

Druskininkų savivaldybės Tarybos kovo 28 d. posėdyje pritarta sprendimui leisti uždarajai akcinei bendrovei „Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centras AQUA“ laikinai perimti „Snow Areną“ administruojančios UAB „Stamita“ teises ir pareigas, kol bus įvykdytas viešas konkursas, parenkant ūkio subjektą slidinėjimo veiklai.

Viskas vyksta koncesininko teisių ir pareigų pagal Koncesijos sutartį perėmimo principu.

Bendrovė „Druskininkų sveikatinimo ir poilsio centras AQUA“ įpareigota pasitelkti nepriklausomus ekspertus koncesininko veiklai uždarosiose kalnų slidinėjimo trasose įvertinti ir pateikti Druskininkų savivaldybės administracijos direktoriui išsamią informaciją iki birželio 30 d. Tuomet paaiškės ir galutinis įsipareigojimų dydis.

Savivaldybės administracijos direktorius nustatys viešojo konkurso, parenkant ūkio subjektą veiklai uždarosiose kalnų slidinėjimo trasose, tvarką ir terminus. tikimasi viešą konkursą įvykdyti ne vėliau kaip iki 2020 m. spalio 1 dienos.

Žiemos pramogų kompleksas „Snow Arena“ toliau sėkmingai vykdo savo veiklą ir laukia lankytojų. Slidinėjimui iki gegužės 15 d. taikoma 50% nuolaida.

Rekomenduojami VIDEO

Daugiau

Nemokamas festivalis „Jaunas kaip Vilnius“ kviečia kartu pasitikti sostinės 700 metų jubiliejų (pagrindinė informacija ir programa)

Maratonui Druskininkuose besiruošiantis olimpietis R. Guščinas: „Galvojau, kad tokie bėgimai – ne man“

Siaurukas kviečia vasarą pasitikti Anykščiuose

Birželio 27-30 d. Klaipėda pasitiks didžiuosius „The Tall Ships Races 2024” burlaivius

We love Lithuania

Muziejų naktį Samuelio Bako ir Holokausto ekspozicijoje bus pristatyti unikalūs eksponatai – Štuthofo kalinės skarelė ir dar neeksponuotas Samuelio Bako paveikslas

We love Lithuania

Užsnigtas Šiaulių rajonas (nuotraukų galerija)

We love Lithuania
Sekite turizmo, laisvalaikio ir kultūros naujienas mūsų socialiniuose tinkluose
Sėkmingai užprenumeruota.
Sekite turizmo, laisvalaikio ir kultūros naujienas mūsų socialiniuose tinkluose
Sėkmingai užprenumeruota.
"CMP"