Kur apsistoti Lazdijai Naujienos

Atostogos Lazdijų rajone visais metų laikais

0,00 (0)
Turite būti prisijungę, jei norite įvertinti.
Custom Like

Planuojate atostogas ir ieškote ramybės kampelio gamtos apsuptyje? Lazdijų rajonas gali būti puikus pasirinkimas. Čia gausu apgyvendinimo paslaugų, kurios svečius kviečia poilsiauti tiek vasarą, tiek žiemą, ir siūlo įvairaus stiliaus apgyvendinimą bei pramogas, pritaikytas įvairiems poreikiams.

Lazdijų rajone rasite platų apgyvendinimo vietų pasirinkimą, pradedant nuo prabangių apartamentų Aštrios Kirsnos dvare, patogaus viešbučio su SPA paslaugomis, ir baigiant jaukiomis kaimo turizmo sodybomis bei poilsio namais. Tokia įvairovė leis kiekvienam atostogautojui rasti sau tinkamą vietą, atsižvelgiant į poreikius ir norus.

Kaimo turizmo sodybos siūlo galimybę patirti tikrąją Lietuvos kaimo dvasią – jaukiai įrengti kambariai, rami aplinka, o dažnai ir vaizdingi gamtos peizažai tiesiog pro langą. Tikėtina pro langa galėsit pamatyti prabėgančią stirną ar parstrigsiantį zuikį, o gal net praeinantį balinį vėžlį.

Apgyvendinimo įstaigose galima aktyviai ir įdomiai praleisti laiką.

Aštrios Kirsnos dvare svečiai gali pasimėgauti žirgų sportu – pajodinėjimas žirgais puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems raiteliams. Tai ne tik pramoga, bet ir galimybė patirti unikalų ryšį su gamta.

Viešbutis „Gojus“ su SPA paslaugomis – puikus pasirinkimas norintiems atsipalaiduoti ir atgauti jėgas saunoje ar džiakuzėje.

Kaimo turizmo sodybose siūloma gausybė pramogų visai šeimai nuo pirties ir kubilo malonumų iki lauko žaidimų, pasiplaukiojimų laiveliu ar baidarėmis upe bei skraidymo karštu oro balionu. Norintys praleisti laiką aktyviai gali dalyvauti edukacinėse programose, kuriose supažindinama su vietos tradicijomis, kaip dzūkiškų bandų kepimas, amatais ar gamtos paslaptimis.

Nesvarbu, ar atvykstate vasarą, ar žiemą – Lazdijų rajono kaimo turizmo sodybos kviečia mėgautis poilsiu visus metus. Vasarą galėsite mėgautis gamtos teikiamais malonumais ir aktyviu poilsiu lauke, o žiemą – jaukiu laiku prie židinio, smagiomis pirtimis ar žiemos pramogomis.

Lazdijų rajonas – tai puiki vieta tiems, kurie ieško ramių ir autentiškų atostogų Lietuvos gamtos apsuptyje. Nesvarbu, ar esate pora, šeima, ar draugų grupė, čia tikrai rasite tai, ko ieškote. Pasiimkite laisvalaikio drabužius ir leiskitės į nepakartojamas atostogas kaime!

Apgyvendinimo paslaugas galite rasti: 

https://www.lazdijai-turizmas.lt/apgyvendinimas/

Custom Like
author avatar
We love Lithuania

Rekomenduojami VIDEO

Daugiau

Jau rytoj Kongresų rūmuose – išskirtinis garsių moterų atlikėjų koncertas su orkestru

Kultūros paveldo kelias Nidoje kviečia susipažinti su sezono naujienomis

Trys dalykai, kurių moksleiviai pasigenda muziejuose

We love Lithuania

Grįžtančius paukščius inkilais pasitiko miškininkai ir mokiniai

Raudondvaryje įžiebta Kalėdų eglė

„Pūsk, vėjuži! 2024“ festivalyje Juodkrantėje poezija ir kuršininkų tapatybės ženklai

Sekite turizmo, laisvalaikio ir kultūros naujienas mūsų socialiniuose tinkluose
Sėkmingai užprenumeruota.
Sekite turizmo, laisvalaikio ir kultūros naujienas mūsų socialiniuose tinkluose
Sėkmingai užprenumeruota.
"CMP"