Savaitės Horoskopas: 10.25 – 11.01
Horoskopai

Prie Kavos savaitės Horoskopas: 10.25 – 11.01 – Horoskopai

0,00 (0)
Turite būti prisijungę, jei norite įvertinti.
Custom Like

AVINAS

Galvosite apie nelengvas pareigas arba sveikatos rodiklius. Galbūt teks darytis tyrimus, kurių norisi išvengti, arba vykti į darbo interviu, kuriam nesate nusiteikę. Regis, kantrybę išbandys ir partneriai, artimieji. Neatsakykite netaktu į netaktą. Pagalvokite, ar nevertėtų kažką iš esmės keisti gyvenime, veikloje, buityje. Saugokitės avarijų, traumų, ugnies.

JAUTIS

Rūpesčių gali kelti vaikai, mylimas žmogus, finansiniai reikalai. Galbūt liūdins meilės neaiškumai, bet džiugins bendri projektai su bendraminčiais. Nebūtina kelti dramų, jei kažkas nesiklosto. Svarbu nesusipykti su širdžiai brangiu žmogumi. Stenkitės mąstyti pozityviai netgi prisimindami netektis bei suvokdami būties trapumą.

DVYNIAI

Patirsite meilės išbandymą plačiąja prasme – kiek esate vertinami, gerbiami, pageidaujami tiek šeimoje, tiek už jos ribų. Jeigu turite užbaigti projektą, paskubėkite. Saugokite sveikatą ir reputaciją. Kils minčių keisti veiklos sritį, asmeninių santykių pobūdį, net patį gyvenimo būdą, įvaizdį, mitybą. Jeigu kur nors vyksite, pasitikrinkite technikos būklę.

VĖŽYS

Numatomi reikalai, susiję su dokumentais, pirkimo ir pardavimo, nuomos sutartimis, komerciniais sandoriais, žiniasklaida, mokymais. Gebėsite pasinaudoti žinių bagažu ir ryšiais. Tai, ką būtina, užbaikite, o naujovių nepradėkite. Kuo daugiau laiko skirkite šeimai. Seksis kūrybinė ir intelektinė veikla. Tikėtini įvykiai, susiję su artimu žmogumi.

LIŪTAS

Būsite įžvalgūs ir protingi spręsdami dalykinius, verslo, komunikacijos, reklamos klausimus. Siekite taupiau naudoti resursus bei rūpintis ekologija. Atkreipkite dėmesį į vaikų poreikius. Jei ketinate nusižengti principams, įvertinkite galimą poveikį jūsų autoritetui. Pravartu nuvykti į kaimą, kapinaites ar šiaip pasivaikščioti gryname ore.

MERGELĖ

Šaltumas gimdys šaltumą, todėl nesvajokite apie meilę, jei esate nenusiteikę patys jos skleisti. Atidžiau skaičiuokite, planuokite. Kai kurie pokalbiai gali nulemti kažką svarbaus. Susitikite su draugais, giminaičiais, jeigu jie to pageidauja. Kartu prisiminsite jau išėjusius artimuosius. Visgi pasireikš didelė nuotaikų kaita, nerimastingumas.

SVARSTYKLĖS

Kai kurie planai gali būti įgyvendinti, tačiau tam reikės nemažai pinigų ir kitų palaikymo. Su naujovėmis neskubėkite, o jeigu nieko nereikia užbaigti, tai rinkitės ramybę. Dėl verslo, investicijų bus didelė rizika – nežinia, ar daug gausite ar kaip tik daug prarasite. Netikėto dėmesio sulauksite iš žmogaus, kuris jums neabejingas, nors to neįtarėte.

SKORPIONAS

Tvarkysite kolektyvinius, organizacinius arba draugų reikalus. Pagalvokite, iš ko galite tikėtis nesavanaudiškos pagalbos, jei organizuojate renginį, vykdote projektą ir tai turite kuo greičiau pabaigti? Stenkitės neakcentuoti vien asmeninių interesų ir nemėginkite neteisėtais būdais jų įtvirtinti. Neprovokuokite agresijos, pavydo, ultimatumų.

ŠAULYS

Regis, pajusite, kas iš tikrųjų yra jūsų bendražygiai, ar galite jais kliautis. Gali nuvilti kolega arba draugas. Galbūt kolektyve pasijusite balta varna. Kol kas svarbiausia tinkamai užbaigti pradėtą darbą, pasirūpinti technika. Dėl per didelio skubėjimo, aplaidumo galimos rimtos problemos. Saugokite sveikatą. Atsargiai su elektros įranga, ugnimi.

OŽIARAGIS

Pavyks įvykdyti planuotą finansinę operaciją, parengti publikaciją ir pan. Tačiau įtampą kels rūpesčiai, susiję su kelione, mokslu, logistika, nerimausite dėl netolimos ateities. Nederėtų vesti naujų derybų, sudarinėti sutarčių, daryti skubotų sprendimų. Pirmiausia baikite tai, kas seniau pradėta. Galite būti įvelti į konfliktus, todėl venkite aštrių temų.

VANDENIS

Stenkitės laiku atlikti mokėjimus, įmokas, sutvarkyti dokumentus. Teks pripažinti, kad per ilgai vilkinote kvalifikacijos kėlimą, studijų atsiskaitymus ir pan. Galite gauti informacijos, kuri vers keisti planus arba skubiai kažką atlikti. Nepalanku pirkti išmaniuosius įrenginius, veltis į rizikingas aferas. Vandeniai – būkite kuo racionalesni ir pozityvesni.

ŽUVYS

Nerimausite dėl konkurencijos, opozicijos. Galite susigundyti pasipelnymu ar rizikingu nuotykiu. Vargu ar bus iš to naudos. Regis, teks paskubėti sumokėti mokesčius, įmokas arba bus kitokių išlaidų, rinkliavų. Sulauksite svečio, žinios iš toli arba patys viešėsite toliau nuo namų, lankysite artimuosius, kapines ar kt. Atsargiai kelyje.

Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė – PrieKavos.lt

Custom Like
author avatar
Prie kavos

Rekomenduojami VIDEO

Daugiau

Birželio mėnesio horoskopas: žvaigždžių žinios 12 zodiako ženklų

Interneto platybės

Prie Kavos Horoskopas: 06.27 – 07.03d

Prie kavos

Prie Kavos Horoskopas: 06.20 – 06.26d

Prie kavos

Prie Kavos Horoskopas: 07.04 – 07.10

Prie kavos

Pirmadienio horoskopas – ką jis atneš 12 zodiako ženklų?

Žvaigždės pataria: ką žada savaitgalis visiems 12 zodiako ženklų?

Interneto platybės
Sekite turizmo, laisvalaikio ir kultūros naujienas mūsų socialiniuose tinkluose
Sėkmingai užprenumeruota.
Sekite turizmo, laisvalaikio ir kultūros naujienas mūsų socialiniuose tinkluose
Sėkmingai užprenumeruota.
"CMP"