Naujienos Rokiškis

„T.O.R.A. Fest“ – pėsčiųjų žygį palydės patrankos šūviai

0,00 (0)
Turite būti prisijungę, jei norite įvertinti.
Custom Like

2024 m. spalio 5 d. kviečiame Jus į GRAND/ masinį, visiškai naują, unikalų ir tarptautiniu mastu besivystantį ateities festivalį  – „T.O.R.A. Fest“, kurį kartu organizuoja vienas didžiausių pėsčiųjų žygių organizatorius PTuras ir 500 metų istoriją menantis Ilzenbergo dvaras. 

T.O.R.A. – Teamwork, Outdoors, Reach, Adventure!

Šis pavadinimas išreiškia pagrindinę renginio temą – žygių dvasios, bendradarbiavimo ir lauko nuotykių derinį, skatinantį vienybę ir atradimų džiaugsmą.

Žygis Jums pasiūlys: 6, 12, 18, 30 ir 40 km trasas. Šeima galės žygiuoti su mažaisiais į kelionę pasiimant ir savo augintinį, kuris skanaus visaverčio šunų maisto „Monge“. Taip pat renginio metu dalyvaus EGZOTIC SOS gyvūnų prieglauda, kuri teikia pagalbą egzotiniams ir dekoratyviniams gyvūnams. Iki renginio dalyviai, nusprendę priimti į savo ratą naują šeimos narį. Iš anksto privalo susiderinti gyvūno atvežimą į renginio vietą. https://egzoticsos.lt/?swoof=1&product_cat=dovanojami&paged=4

Renginyje būsite apdovanoti medaliu, diplomu, o pakelėje išvysite įspūdingus 8 Lietuvos ir Latvijos miestai prisitatymus (Rokiškis, Zarasai, Visaginas, Utena, Biržai, Pasvalys, Anykščiai, Daugavpils). Papildomai išvysite Lietovos Policijos, Greitosios medicinos pagalbos, Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos, Šaulių sąjungos ir Lietuvos muitinės pasirodymus.

Žinant, tai, kad žygius daugiausiai eina moterys, asociacija „Moterų pagalbos centras“ pakonsultuos esant poreikiui kur kreiptis susidūrus su gyvenime iškilusiomis problemomis, patars ir padės. Šakočių meistrai jus vaišins skaniausiais rokiškėnų rankų darbo šakočiais.  Renginio „Juodasis apelsinas“ – šunų veisykla, linksmins viso žygio metu su gausiu būriu naujosios Škotijos retriveriais (Toleriai), sveiku užkandžiu (trapučiais) pasirūpins  „Ustukių malūnas“. Karišku maitinimu ir arbata pasirūpins „Armylife.lt“ karinė virtuvė. Kava – Lavazza. „Raido.lt“ gyvūnų bakterijų fermentuoti gėrimai vaišins jus sveikatą gerinančiai gėrimais.

Iki renginio Ilzenbergo dvare siūlome rezervuoti ir pasimėgauti:

  • Plaukiojimas laivu, talpinančiu iki 80 žmonių.
  • Degustacine vakariene ir vyno degustavimu, suteiksiančių gurmaniškų malonumų.
  • Pažintimi su Ilzenbergo dvaro gidu.

Į bilieto kainą įskaičiuota:

  • Apdovanojimai: diplomai ir medaliai
  • Įėjimas į Ilzenbergo dvaro teritoriją nemokamai.

Renginį papildys: Trys istorinės patrankos šūviai nuo Patrankų saugyklos šūvių aikštelės. Pirmas šūvis už Pėsčiųjų turas ir Ilzenbergo dvaras bendrystę, antras šūvis už Lietuvos ir Latvijos žygeivius, trečias šūvis už T.O.R.A fest renginį.

Organizatoriai ir svečiai:

Renginį organizuoja Pėsčiųjų turas ir Ilzenbergo dvaras. Jame dalyvaus Daugpilio meras, Lietuvos miestų merai, LRS kultūros komiteto narys, Seimo narys Kęstutis Vilkauskas ir kiti svečiai.

Renginio informacija: https://www.facebook.com/events/1252650259422973
Renginio bilietai: https://pesciujuturas.lt/zygiai-masiniai/t-o-r-a-fest-2024/

* Į renginį nemokamai kviečiami vaikai iki 4 metų, vėžiu sergantys, aklieji ir beglobiai vaikai. Privaloma registruotis pažymint 100 proc. nuolaidą.

Remiamas turinys

Custom Like
author avatar
We love Lithuania

Rekomenduojami VIDEO

Daugiau

Misija išgelbėti pelkę

We love Lithuania

Kaunas atidaro naują irklavimo bazę: pirmieji pasiirstymai ir koncertas ant vandens

Tauragės dvarą sudrebins siaubo vakarėlis

Paežerių dvare vyks didžiausias ugnies festivalis „Pasaka“

Trakų Salos pilyje – nauja paroda ir Kyjivo vaikų studijos „Muzikinė akademija“ koncertas

We love Lithuania

Nepriklausomybės aikštėje – Laisvės gynėjų dienos minėjimas

We love Lithuania
Sekite turizmo, laisvalaikio ir kultūros naujienas mūsų socialiniuose tinkluose
Sėkmingai užprenumeruota.
Sekite turizmo, laisvalaikio ir kultūros naujienas mūsų socialiniuose tinkluose
Sėkmingai užprenumeruota.
"CMP"