Kur apsistoti Molėtai Naujienos

„Glamping Lithuania“: bohemiškas poilsis nameliuose ant ežero kranto

0,00 (0)
Turite būti prisijungę, jei norite įvertinti.
Custom Like

Vieni žmonės neįsivaizduoja savo vasarų be iškylų laukinėje gamtoje: juos vilioja naktis palapinėje, maisto ruošimas ant laužo, rytinės maudynės ežere… Kiti – atvirkščiai: skundžiasi nepatogiu čiužiniu, miegoti trukdančiais uodais, dumbliais ežere ir komforto stoka. Vis dėlto, gamtą ir patogumus galima suderinti! Tai siūlo „Glamping Lithuania“ – įsikurkite boho stiliaus nameliuose ant Baltųjų Lakajų ežero kranto ir pamirškite visus rūpesčius. 

Kas gi tas glampingas?

„Glamping“ – angliškas terminas, išpopuliarėjęs prieš kelerius metus. Jis susideda iš dviejų žodžių: „glamour“ (kerintis, žavingas) ir „camping“ (stovyklavimas). Taigi, paprastai tariant, glampingas – tai vieta, kurioje poilsiautojai patiria nepamirštamus įspūdžius gamtoje su visais patogumais.

„Glamping Lithuania“ įkūrėjas tokią patirtį apibūdina šiais žodžiais: „Tai momentas, kai jūs atitrūkstate iš nuobodžios kasdienybės, pabėgate nuo miesto triukšmo. Tai šansas pabūti vieniems, šokti į vandenį ir ilsėtis atokiai miško pakraštyje. Tai laikas, kai patirsite nuotykius, būsite drąsus, išmėginsite kitokį poilsį“. Tiesa, priešingai nei standartinėse iškylose, jums nereikės aukoti komforto. Mat „Glamping Lithuania“ nameliai – tai tarsi nedideli viešbučiai, žavintys bohemišku stiliumi.

Ekologija, boho stilius ir komfortas

Jau užsiminėme apie „Glamping Lithuania“ namelius, tad dabar pakalbėkime apie juos išsamiau. „Mūsų visi nameliai pastatyti iš medvilnės ir šiaudų. Žinoma, šiek tiek yra ir medžio bei stiklo. O šilumai užtikrinti naudojome specialias membranas – tokias, kokios naudojamos kosmose, palydovuose“,  – pasakoja „Glamping Lithuania“ namelių savininkas. Ką gi tai reiškia? Ogi tai, kad visai nesvarbu, koks sezonas – žiema ar vasara – ant ežero kranto galima apsistoti visus metus. 

Nameliai pastatyti iš tvarių medžiagų, o jų interjeras įrengtas boho stiliumi. Čia jautiesi   tarytum instagramiškoje atostogų buveinėje, kurioje apgalvotos visus smulkmenos. Patogi dvigulė lova su kokoso čiužiniu, stilingi krėslai, romantiškas apšvietimas – tikrų tikriausia idilė. Beje, nameliuose yra ir vonios kambariai bei virtuvės zonos su visa būtina įranga (šaldytuvai, elektrinės viryklės, indai). Taip pat rasite grilio įrangą – maistas, keptas ant žarijų, gamtos apsuptyje yra nepalyginimai gardesnis.

O kur dar terasos su šezlongais, liepteliai, kiemo apšvietimas bei SPA įranga (kubilas, sūkurinė vonia arba sauna – priklausomai nuo to, kokiame namelyje apsistojate) – puikus pasirinkimas tiek romantiškam savaitgaliui su antrąją puse, tiek… Darbostogoms. Argi ne prabanga darbą ofise iškeisti į jaukų namelį ant ežero kranto? 

Visi nameliai – pakankamai toli vienas nuo kito. Todėl privatumas – garantuotas. Ir tai dar ne viskas! „Glamping Lithuania“ siūlo pasirinkti tokią namelio lokaciją, kuri labiausiai atitinka jūsų poreikius. Norite rytais mirkyti kojas vandenyje? Prašom! Norite į ežerą žvelgti nuo pušimis apaugusio kalnelio? Be jokių problemų! Atraskite savo svajonių oazę ir pasinerkite į lėto poilsio gelmes. 

Lėtas poilsis gamtos apstutyje 

Kaip jau tikriausiai supratote, „Glamping Lithuania“ nameliuose laikas tarytum sustoja – galima valandų valandas sėdėti terasoje ir skaityti knygą, mėgautis skaniu maistu bei romantišku pasimatymu su antrąją puse. Norite daugiau veiklų? Ne bėda – nuobodžiauti čia tikrai neteks. 

Malonios maudynės skaidriame ežere, saulės vonios patogiuose gultuose, malonūs pasiplaukiojimai valtele, žvejybos malonumai (sako, kad čia puikiai kimba šamai, ešeriai, karšiai ir lydekos. Taip pat, jei pasiseka, galima pagauti ungurių ir vėžių) – tai lėto, bet tikrai malonaus poilsio oazė. Ir tai dar ne viskas: Baltųjų Lakajų ežerą galima įvardinti kaip gamtinį baseiną: puiki vieta pradedantiems nardytojams ar norintiems įgauti nardymo patirties.

Beje, visi nameliai įsikūrę Labanoro nacionaliniame parke. Todėl patikėkite, pasivaikščioti ir pasigrožėti gamta čia tikrai yra kur. Tik nepamirškite į žygį pasiimti pintinės – vasaros sezonu neabejotinai rasite gardžių uogų ar net grybų. Taip pat į krepšį įsimeskite žiūronus – jei pasiseks, galėsite pasigrožėti laukiniais paukščiais ir gyvūnais.

Kaip galime reziumuoti straipsnį? Ogi labai paprastai: šiais laikais poilsis gamtoje gali būti rafinuotas ir bohemiškas. Tereikia susirasti jaukią vietelę, o tai su malonumu siūlo „Glamping Lithuania“. Pasimėgaukite pušynais, paukščių giesmėmis, rytine ežerą gaubiančia migla, saulės voniomis, maloniai vėsiu vandeniu ir… Visais patogumais. Argi ne idilė? 

Daugiau informacijos: 

Svetainė: https://glampinglithuania.lt/

Vieta: Baltieji Lakajai, Labanoro regioninis parkas, Molėtų apskritis, Lietuva

Facebook: Glamping Lithuania

Tel.: +370 656 60000

El. paštas:  glampinglietuva@gmail.com

Remiamas turinys

Custom Like
author avatar
We love Lithuania

Rekomenduojami VIDEO

Daugiau

NATO festivalis atvyksta į Prienus! Renginio dalyvių laukia įvairios pramogos

Paroda „Kasdienybės užrašai. Kitas Juozo Zikaro veidas“

Trauk stintelę 2023 kviečia į Palūšę

We love Lithuania

Nemokamo muziejų lankymo sekmadienį – valstybingumo maršrutas

Varpas pabūklo brolis: Vilniaus katedros varpinės kurantai

Nacionalinis šienpjovių čempionatas vėl suburs šienavimo dalgiu entuziastus

Sekite turizmo, laisvalaikio ir kultūros naujienas mūsų socialiniuose tinkluose
Sėkmingai užprenumeruota.
Sekite turizmo, laisvalaikio ir kultūros naujienas mūsų socialiniuose tinkluose
Sėkmingai užprenumeruota.
"CMP"