Planas savaitgaliui Lazdijuose
Lazdijai Naujienos

Planas savaitgaliui Lazdijuose

0,00 (0)
Turite būti prisijungę, jei norite įvertinti.
Custom Like

Planuojate įsimintiną savaitgalį? Rugpjūčio 2-4 dienomis Lazdijų rajonas kviečia svečius iš visos Lietuvos į gausybę renginių ir pramogų. Pasinerkite į muzikos, sporto ir kultūros šventę, kuri siūlo įdomias veiklas kiekvienam – nuo tarptautinio muzikos festivalio iki šeimų savaitgalio ir žirgų sporto varžybų.

Savaitgalį pradėkite su Tarptautiniu muzikos festivaliu „Metelio banga 2024“

Rugpjūčio 2 d. kviečiame visus į tarptautinį muzikos festivalį „Metelio banga 2024“, vyksiantį gražiajame Metelių ežero paplūdimyje Lazdijų rajone. Šis renginys suteiks galimybę mėgautis POP ir ROCK muzikos ritmais bei daugybe kitų pramogų ir veiklų.

Festivalis prasidės rugpjūčio 2 d., šio renginio metu Lazdijų turizmo informacinis centras organizuos dviračių žygį „Su Dusios bangele“ aplink Dusios ežerą. Dalyvių registracija prasidės 18:00 val., o žygio pradžia numatoma 18:30 val.

Tą patį vakarą festivalio lankytojai galės mėgautis sakme „Saulei ir Mėnuliui“ Metelio ežere, dalyvauti Vasaros dainų konkurse ir smagiai leisti laiką putų šou. Taip pat bus galimybė pasiklausyti Rokas ir Laurynas koncerto.

Festivalis tęsis ir rugpjūčio 3 d., siūlydamas dar daugiau veiklų ir muzikos. Renginio programoje numatytos nuogų valčių irklavimo rungtynės, o muzikos mylėtojus džiugins šie atlikėjai:

AGE (Lietuva)

BITTER ROOTS (Lietuva)

KAURNA CRONIN (Australija)

HYPERVERT (Latvija)

SUNDAY AT 9 (Lenkija)

Festivalio pabaigoje vyks įspūdingas Lazerių šou.

Renginio vieta – Ežero g. 47A, Metelių kaime, Lazdijų rajono savivaldybėje, prie Metelio ežero viešojo paplūdimio. GPS koordinatės: 54.304206, 23.747327 (WGS).

Veikla šeimoms

Taip pat kviečiame šeimas dalyvauti festivalyje „Šeimų savaitgalis 2024“, kurį organizuoja šeimos studija „Labastogiai“. Renginyje bus siūlomos įvairios pramogos vaikams ir suaugusiems, įskaitant žaidimus, edukacines ir sportines veiklas. „Šeimų savaitgalis 2024“ prasidės rugpjūčio 2 d. ir vyks iki pat sekmadienio vakaro. Renginys vyks Janaslavo km. 7, Lazdijų rajone.

Žirgų sporto entuziastams

Rugpjūčio 3 d. kviečiame visus žirgų sporto mėgėjus į Lazdijų hipodromą, kur vyks Atviras Lietuvos ištvermės jojimo čempionatas 2024“.  Nacionalinėse varžybose „Lazdijų taurė“ ne čempionato dalyviai varžysis atvirose distancijose nuo 5 iki 80 km.

Lazdijų hipodromas – tai moderni ir tarptautinius standartus atitinkanti arena, skirta ristūnų žirgų ir grynakraujų jojamųjų žirgų lenktynėms, konkūrų, kinkinių ir kitoms žirginio sporto varžyboms. Šis hipodromas išsiskiria ne tik aukšta kokybe, bet ir istoriniu pripažinimu – 2022 metais jo tribūnoms suteiktas Karalienės Elžbietos II vardas. Adresas: Buktos k. 2, Lazdijų sen., Lazdijų r. sav.

Atraskite vietinę kultūrą Lazdijų rajone

Rugpjūčio 3 d. 15:00 val. Veisiejuose vyks Lazdijų rajono kaimo bendruomenių sąskrydis – „Pabūkime kartu 2024“. Tai puiki proga turistams susipažinti su vietinėmis tradicijomis ir kaimo bendruomenių gyvenimu. Renginyje galėsite dalyvauti įvairiose pramogose, konkursuose ir sužinoti daugiau apie bendruomenių veiklą.

Šių metų šventės tema – „Bendruomenė lyg žaliuojanti giria“. Sąskrydis taip pat skirtas Dainų šventės 100-mečiui paminėti, todėl laukia ypatinga programa su daug nuostabių pasirodymų ir veiklų.

Ateikite ir pajuskite tikrąją lietuviškos bendruomenės dvasią!

Daugiau informacijos: https://www.lazdijai-turizmas.lt/renginiai/

Custom Like
author avatar
We love Lithuania

Rekomenduojami VIDEO

Daugiau

Pavasaris palei Lėvenį

Restauruoti Venclauskių namai vasario 16-ąją atvėrė duris

Šventiniai renginiai Trakų Vokės dvare

Menų festivalis KVADRATU: 30 – metų KARTU

Šienavimas dalgiu vieniems egzotika, kitiems – šeimos tradicijų puoselėjimas, sportas ir romantika

Vasario 16-oji Šiauliuose: dėmesys valstybę kūrusiems ir kuriantiems žmonėms (renginių programa)

Sekite turizmo, laisvalaikio ir kultūros naujienas mūsų socialiniuose tinkluose
Sėkmingai užprenumeruota.
Sekite turizmo, laisvalaikio ir kultūros naujienas mūsų socialiniuose tinkluose
Sėkmingai užprenumeruota.
"CMP"